Seuraavassa on teksti, joka vahvasti liittyy SpaceX ja Tesla teknologiaan. Josta kuitenkin voimme vasta arvailla, että mikä on totuus kaiken tuolla puolen. Loppuun olen lisännyt valotaajuuksien vaikutuksia terveydenhoidossa, joita on jo tutkittu nykytieteenkin valossa. Ja mitä kaikkea onkaan, joista suuri yleisö ei vielä tiedä mitään. Avoimin mielin. -Tanja

InToTheLight.news 2019-04-12

”Holografiset lääketieteelliset laitteet (keskisuuret vuoteet). Syövän, sairauden, taudin loppu.”

12.04.2019 Hyvinvointi | Tiede ja teknologia | Jared Rand | Medbeds

Kirjoittaja: Dennis Shipman

Kirjoittajan huomioita:

Med Bed -tekniikkaa on ”tukahdutettu” ja se on ollut piilotettu suurelta yleisöltä pitkään. Onneksi tällä hetkellä tapahtuvan planeetaarisen ”3D:stä 5D:hen” siirtymisen, ja ihmisten kollektiivisen tietoisuuden lisääntyvästä avoimuuden vaatimuksesta johtuen, yhä useammat rohkeat ihmiset ovat paljastamassa mitä he ovat tienneet olleen piilossa vuosikymmenien, jopa vuosisatojen ajan. Todennäköisesti tuhansien vuosien ajan. Kaksi rohkeaa sielua ovat Ileana Tähtimatkailija (hänen Internet-nimensä) ja Jared Rand. Ileana kirjoitti tiedot henkilökohtaisista kokemuksistaan, ​​Marsin salaisesta avaruusohjelmasta. Jared on erittäin älykäs ja asiantunteva mies, joka on työskennellyt globaalin muutoksen parissa vuosikymmenien ajan, ja jolla on tietoa monista aiheista, joista yleisö ei ole tietoinen. Muun muassa Quantumin kaltaiset ihmiskunnan ulkopuoliset ET-teknologialahjat, rahoitustietojärjestelmä, painovoiman torjunta jne.

Jared Rand: ”En ole asianajaja, lakimies, taloudellinen neuvonantaja enkä wellness-asiantuntija. Olen ollut eräällä tavalla mukana koko globaalissa siirtymässä kaikkiaan 36 vuotta. Olen menettänyt lukemattomia ystäviä, minua on ammuttu, myrkytetty, melkein kaikkea mitä voit ajatella. Asenteemme on, että meillä ei ole mitään menetettävää, vaan ainoastaan voitettavaa. Monet meistä eivät tunne toisiaan. Monta kertaa oikea käsi ei tiedä mitä vasen käsi tekee. Onko se positiivista? Ehkä jollain tavalla on ja toisella tavalla ei. Meillä on hieno joukko ihmisiä, jotka ovat tehneet yhteistyötä ja työskennelleet hyvin pitkään. Jared sanoo, että hänen perheensä on ollut Amerikassa vuodesta 1624 – kauan ennen kuin siitä tuli Yhdysvallat vuonna 1776. Hän antaa meille jopa vihjeen jossa viittaa hänen identiteettiinsä ja perheeseensä, jos olemme niin halukkaita näkemään hieman vaivaa, löytääksemme sen. Hän sanoo, ”etsi Charlestownista, Bostonin esikaupungista Massachusettsista. Kaupungissa on hautausmaa (itse asiassa on enemmän kuin yksi), ja hautausmaan pääportilla on John Randin nimi.” Tutkimus paljastaa, että John Rand -vanhempi asui Charlestownissa Massachusetts Bayn siirtomaa-alueella (Britannian siirtomaa-Amerikassa vuosina 1664-1737). Thomas Rand, jonka perhe oli kotoisin Englannista Essexistä, asui siirtomaa-alueella noin 1626–1683.

 

Tachyon Energy & Plasma Energy Med -sängy

Randin mukaan Med-vuoteita on kolme:
(1) holografiset Med-vuoteet, (2) Regeneratiiviset keskisuuret sängyt, jotka regeneroivat kudosta ja ruumiinosia. (3) keskisuuri sänky, joka uudistaa koko ihmiskehon päästä varpaisiin noin kahden ja puolen, tai kolmen minuutin kuluessa. Mitä tämä edistyksellinen tekniikka tarkoittaa 80-vuotiaalle naiselle? Hän voi olla jälleen 30-vuotias alle kolmessa minuutissa. Viisikymmentä vuotta kuoriutui hänen elämästään. Nyt hän voi saada lapsia uudelleen. Hänellä voi olla kokonaan uusi perhe, jos hän haluaa. Näyttää siltä, ​​että Med Bed -tekniikka on ikuinen nuoruuden lähde. Med-vuode tarkastelee kehoa ja korjaa puutteet. Tekniikka on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Se ei ole jotain ”taivaanrannan maalailua”. Se on vain pidetty piilossa ihmiskunnalta hyvin kauan.

Med-vuoteiden tekniikka ei ole maaplaneetalta. Se ei ole ihmisen luomaa tekniikkaa. Se on tekniikka, jonka ihmiskunnalle ovat antaneet ulkopuoliset ET:t. Med-vuode perustuu takyonihiukkasten energiaan ja plasma energiaan. Maaperä, ilmakehä, vesi, kaikki on plasmaenergiaa, kaikki maailmankaikkeudessa on plasmaenergiaa, se on vain erilainen muoto värähtelytaajuuden kautta. Keskisuurissa vuoteissa on tekoäly (AI), jota voidaan hallita, joten se ei voi päästä hallitsemaan ja villiintymään. Tekoäly on tietokone. Se toimii eräänlaisena magneettikuvantajana, jossa istut putkessa ja se rullaa kehosi yli, ja tekee kehollesi magneettisen värähtelyn ja resonanssiskannauksen sairauden diagnosoimiseksi. Med Bed skannaa ihosi, lihaskudoksesi, kaikki elimet ja kaiken elimistössäsi. Se näyttää kaiken – aina veren mikronitasoon asti. Se todella tunnistaa DNA:si ja tekee täydellisen sisäisen analyysin kehosta. Kun se tapahtuu, se poimii kaikki taudit ja mahdolliset geneettiset epätäydellisyydet. Sinulla voi esimerkiksi olla vaiheen 4 leukemia, ja Med-vuoteella noin 2,5 minuutissa paranet. Ilman sivuvaikutuksia. Ja jos sinut on leikattu, poistettu elin kehosta elinsiirtoa varten, Med Bedin uusi sumutusprosessi regeneroi kyseisen elimen ikään kuin sitä ei koskaan poistettaisi. Koska kehosi jättää resonanssin – värähtelytaajuuden. Keho muistaa aina, kun elin on poistettu tai lopetettu, ja Med Bedin tekoäly liittyy kehon värähtelytaajuuteen ja DNA: han elimen uudistamiseksi. Rand sanoo opiskelleensa syöpätutkimusta monien vuosien ajan. Syöpä voidaan parantaa Med-vuoteilla; myös hyvin helposti ja hyvin halvalla, hän sanoo. Kemoterapia vanhentuu. Tämän myötä Lou Gehrigin tauti, Hodgkinin tauti, lihasdystrofia, kaikki taudit ovat kadonneet, eliminoitu.

Rand sanoo, että jotkut ihmiset uskovat, että koko tämä parantumisprosessi Med Bedillä on vain tieteiskirjallisuutta. Että se ei voi olla totta. ”Kun olet tässä Med Bedissä, sinulla ei ole mitään kipua, et käy läpi säteilyä. Menet syvään uneen. Ei injektiota, ei neuloja tai mitään. Hiusten väri palautuu kuin olisit kaksikymmentävuotias. Sama koskee ihoasi, näköäsi, kuuloasi, maku- ja hajuaistiasi. Kaikki palautuu jälleen täydelliseen nuorempaan tilaan, Rand sanoo. ”Tämä on uusi aikakausi uudelle maapallolle ja uudelle ihmiskunnalle. Se on täysin päinvastoin, kuin mitä olemme eläneet. Nämä tekniikat ovat jo täällä. Kyse on niiden saamisesta – TURVALLISESTI – ihmisille, jotka voivat käyttää niitä.” Tällä hetkellä (maaliskuussa 2019). Med-vuoteet eivät ole yleisön saatavilla, mutta toivottavasti tämä muuttuu lähitulevaisuudessa. Kapteeni Randy Cramer USMC yrittää valmistaa ja levittää Med Beds -tuotteita. Voit seurata hänen edistymistään hänen verkkosivuillaan: Earth Citizen Consulting.

 

Tähtimatkailija Ileana kirjoitti seuraavat tiedot holografisista lääketieteellisistä saavutuksista. Hän hankki tiedot käyttämällä ainutlaatuista menetelmää ”hypnoosin regressiomuisti”, jolla Ileana pystyi varmistamaan, että tiedot todellakin olivat peräisin Salaisesta avaruusohjelmasta, Marsin salaisessa avaruusohjelmassa. Tiedot ovat ladattavissa PDF-muodossa ilmaiseksi – katso resurssit tämän artikkelin lopussa. Ileana isännöi Awakening Cosmic Reality Show – haastatteluohjelmaa youtubessa, joka kattaa aiheita, kuten henkisyys, ET-kontakti, parantamistavat, herääminen ja ylösnousemusprosessi. Hän on julkaissut monia kiehtovia tarinoita galaktisista matkoistaan ​​verkkosivustollaan ja kanavoinut myös hyväntahtoisia tähti -kansakunnan olentoja, henkisiä oppaita ja korkeampaa itseään. Hänellä on kyky astraalimatkata, etäkatseluun ja työskentelyyn Akashic Recordsissa (Akaasiset arkistot). Hän on saanut paljon tietoa menneisyydestään avaruudessa elävänä tähtimatkailijana.

Seuraavat Ileanan PDF-tiedostossa olevat tiedot paljastavat, miten lääketiede toimii, miltä ne näyttävät ja miten niitä käytetään edistyneessä lääketieteen tekniikassa 3D-anatomisten kuvantamislaitteiden avulla. Tietoja annetaan myös siitä, miten lääketiede elvyttää ihmisiä kuolleista, parantaa sairauksia, parantaa haavoja, poistaa arpikudosta. Holografinen lääketiede on automatisoitu lääketieteellinen asema, jossa lääketieteen asiantuntija valitsee suoritettavan lääketieteellisen toimenpiteen tyypin tietokannasta, sitten potilas makaa laitteessa ja kone suorittaa laserein lääketieteellisen toimenpiteen. Tämäntyyppisissä holografisissa lääketieteellisissä koneissa on ominaisuuksia, kuten ilmatiivis toimintakilpi, mukavuusasetukset, lasersalpeli, laserpeilivarret arpien poistamiseksi, tietokoneohjatut robottileikkausvarret, nestesumutuspuudutteet, elintoimintoanturit ja kaikki nämä ominaisuudet ovat asennettu säädettävälle titaanialustalle. Med Pods (alias Med Beds) antaa käyttäjille mahdollisuuden diagnosoida, hoitaa ja muotoilla laaja valikoima kirurgisia toimenpiteitä erittäin pienillä laserleikkauksilla, joita ohjaavat 3D-anatominen skannaus. 3D-skannauksessa on tulenkestävät linssit, jotka ottavat eläviä skannauksia kehosta erilaisten lääketieteellisten toimenpiteiden tekemiseksi.

Mukana on myös kannettavia Meditech Pod -yksiköitä, jotka vievät loukkaantuneet potilaat pysyvään uneen hidastaen kehon rappeutumista ja säästävät elinvoimaa, jotta potilaat eivät kuole matkalla lääketieteelliseen hoitoon. Nämä kannettavat yksiköt on suunniteltu haavan peruskorjaukseen tien päällä ja pienimuotoiseen elinten uudistamiseen. On edistyksellistä holografista supertietokoneohjelmistoa, joka voi luoda erityyppisiä muistikaavioita, jotka voidaan painaa ihmisten aivoihin valospektristen visuaalisten kuvien avulla. Aivomuistin tukahduttavia injektiolääkkeitä annetaan niin, että yksilöt eivät voi helposti ajatella ”mustalle listalle” luokiteltuja muistoja. Nämä toimenpiteet tehdään usein SSP-ohjelmissa, kun jotakuta hoidetaan holografisessa lääketieteellisessä laitteessa. Joissakin Med Podseissa on biomimeettinen geeli, joka syntetisoi terveitä ja nuoria solukudoksia kehossa korvaamaan solut, jotka ovat kuolemassa ja jotka eivät enää voi itse uusiutua. Biomimeettistä geeliä käytetään myös estämään kolmannen asteen palovammoja, jotta arpikudosta ei muodostu iholle. Tämä geeli poistaa myös kaikki bakteerit, jotka voivat aiheuttaa infektioita ihmiskehossa.

Lähteet:

Website for Ileana the Star Traveler
Facebook Page: Awakening Cosmic Reality Show managed by Ileana the Star Traveler
YouTube Channel: Awakening Cosmic Reality Show by Ileana the Star Traveler
PDF: Holographic Medical Pods by Ileana the Star Traveler (Click Here for Free Download)
Holographic Medical Pods & Secret Space Programs by Ileana the Star Traveler – Published on Dec 4, 2017 (YouTube Video)
Captain Randy Cramer USMC – Earth Citizen Consulting – attempting to manufacture and distribute Med Beds.
Jared Rand – Mind-Blowing 5 Hour Call: Where We Came From, Med Beds, RV Exchanges, Deep Space Activity, Disclosure, Galactic History as it relates to the Annunaki and Earth, and more. – Published on Nov. 21, 2017 (YouTube Video)
Jared Rand – Time for Change Call (J1) – nearly 3 hours, published on May 30, 2018 (YouTube Video)
Time for Change Call with Jared Rand (J2) – 2 hours 40 minutes, Published on June 24, 2016 (YouTube Video)
Jared Rand – Time for Change Call (J3) – 2 hours 35 minutes, Published on July 14, 2018 (YouTube Video)
The Med Bed – Jared Rand by Disclosure News on January 26, 2018

***

Suomessa on sairaala, joka on ottanut sinisen led-valon käyttöön:

Julkaistu 20.9.2018 lansi-savo.fi/uutiset

”Sininen led-valo tuhoaa mikrobeja Mikkelin keskussairaalan steriilivarastossa: Potilasturvallisuus paranee — Pitkällä tähtäimellä sininen valo voi estää sairaalabakteereiden leviämistä”

***

Teknologia kehittyy kaikenaikaa, ja kuten yleensä, teknologia on vuosikymmeniä ollut edellä sitä, mitä suurelle yleisölle tarjoillaan.

Löysin myös blogitekstin muutaman vuoden takaa:

”maanantai 30. toukokuuta 2016

Punainen valo ja lähi-infrapuna sairaustilojen hoidossa:

Punainen valo ja lähi-infrapuna tuottavat kudokseen edetessään mitattavissa olevia fysiologisia muutoksia. Soluun päätyvä valo aktivoi nykytiedon perusteella ensimmäisenä mitokondrion hengitysentsyymiä nimeltä sytokromioksidaasi, jolloin solun energia-aineenvaihdunta tehostuu (de Freitas&Hamblin 2016, Wang ym. 2017).

Erikoislääkäri-lehden toukokuun numerossa (2/2016) julkaistiin minun ja tutkimusprofessori Timo Partosen kirjoittama katsaus nimeltä Punainen valo ja lähi-infrapuna sairaustilojen hoidossa.

3. Punavalohoidon vaikutusmekanismi.

Useimmat valon aallonpituudet (ultravioletti, sininen, vihreä, infrapuna) eivät läpäise ihoa juuri ollenkaan, vaan imeytyvät kokonaan ihon pintakerroksiin. Sen sijaan punainen valo ja lähi-infrapuna sijoittuvat niin sanottuun optiseen ikkunaan ja läpäisevät kudosta merkittävästi: Tämä taas johtaa muihinkin muutoksiin solusignaloinnissa sekä geenien luennassa. Valon aikaansaama kokonaisvaikutus on kohde-elimen parantunut toiminta sairaustiloissa (Prindeze ym 2012).”

LÄHDE: valtsuhealth.blogspot.com/2016/05

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *