Kvanttinen rahajärjestelmä on aihe, josta ei ole virallista tietoa missään siellä, mistä virallista tietoa haluavat ihmiset sitä etsivät. Joten salaliittoleima on aiheessa vahvana. Nyt hyppäys internetin syvään päätyyn ja etsimään tietoa.

Kvanttiteoknologia sinällään ei ole mitään salatiedettä. Kvanttisessa rahajärjestelmässä jokainen rahayksikkö on sidoksissa kultaan, hopeaan tai platinaan, mikä tuo sille sen arvon. Ja jokainen yksikkö on kartoitettuna paikallaan aika-avaruus-jatkumossa, mikä antaa yksikölle ainutkertaisen leiman, sen uniikin merkin josta sen voi aina tunnistaa ja todentaa. Kahta samanlaista ei ole, ne ovat kuin lumihiutaleet. Siksi rahaa ei voi väärentää.

Nykyinen rahajärjestelmämme perustuu siihen, että kaikki raha on velkaa. Pankit ovat yksityisiä liikelaitoksia, jotka luovat rahan tyhjästä tilille sillä hetkellä kun yksilö tai vaikkapa valtio ottaa lainan. Samalla lainanottaja sitoutuu maksamaan lainan takaisin koron kanssa, eli maksaa takaisin enemmän kuin mitä sai rahaa. Tällä tavalla maailman ihmiset ja valtiot on sidottu ”velkaorjuuteen” hamaan tulevaisuuteen asti. Esimerkiksi USAn Federal Reserve Bank (Keskuspankki) oli yksityinen pankki josta kaikki Yhdysvalloissa liikkuva raha oli peräisin ja valtio koko ajan velkaa tälle pankille. Oli, sillä presidentti Trump siirsi tämän keskuspankin valtiovarainministeriön alaisuuteen ja hallinnoi nyt keskuspankin varoja.

Tätä velkapohjaista rahajärjestelmää pidetään laittomana koronkiskontana ja orjuutuksena ja siksi NESARA/GESARA tulee antamaan kaikki lainat anteeksi ja jopa maksamaan rahat takaisin. QFS on sidoksisissa NESARA/GESARA teoriaan.

QFS on ollut nykyisen pankkijärjestelmän rinnalla jo jonkin aikaa, kuulemma Venäjä ja Kiina aloittivat sen korvaamaan USAn swift-systeemin. Trump meni mukaan tähän ja vanha swift-systeemi tulee loppumaan kokonaan lokakuun ensimmäiseen päivään 2021 mennessä.
Uudet rahat ovat tulossa, uusissa seteleissä ei ole ilmeisesti pyramideja eikä silmiä, eikä niistä taittelemalla saa kuvaa sortuvista kaksoistorneista.
Kvanttitietokoneet, jotka hoitavat rahaliikennettä valon nopeudella, sijaitsevat eri tietojen mukaan joka puolella maapallolla tai satelliitissa maan ulkopuolella, missä sitä suojelee Secret Space Program (Huomaa, että USA Space Force perustettiin joulukuussa 2019). Yhteistä tietoa on se, että niitä on mahdoton hakkeroida.

Kvanttisuus tulee myös äänestämiseen. Kun jokainen annettu ääni on rekisteröity kvanttitietokoneella, se saa paikkansa aika-avaruudessa ja yksilöityy, eikä samaa ääntä voi antaa kahdesti.

Tässä yksinkertaistetusti Kvanttisesta rahajärjestelmästä. Lisätietoa löytyy jos jonkinlaista; mm. että järjestelmä olisi alunperin Maan ulkopuolelta saatua tietoa joka auttaa ihmiskuntaa siirtymisessämme 3D tietoisuudesta 5D tietoisuuteen, mutta se on jo toinen tarina.

By B. Susi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *