Tiedättehän, kuinka asioista huhutaan ensin salaliittoteorioina ja sitten ne osoittautuvatkin todeksi?
Kun perehtyy salaliittoteorioihin, tietää mikä seuraavaksi trendaa. Tämän hetken kuumin salaliittoteoria ei ole Qanon, vaan NESARA/GESARA. Lukekaa, niin tiedätte sitten mistä on kyse.

Wikipedia, joka saattaa olla totta tai sitten ei, kertoo NESARAn olevan lyhenne sanoista
National Economical Security And Reformation Act, eli Laki Kansantalouden Turvasta Ja Uudistuksesta ja väittää presidentti Bill Clintonin ja Yhdysvaltain kongressin laatineen tämän lain salassa vuonna 2000.

Sen enempää Wikipedia ei aiheesta kerro, mutta muista lähteistä löytyvänä tietona kerrotaan että NESARA ja Yhdysvaltain uusi valtiovarainpankkijärjestelmä (US Treasury Bank system) piti julkistaa 11.9.2001 klo 10, mutta World Trade Centerillä New Yorkissa, jossa nämä pankkien päätietokoneet sijaitsivat, oli pieni vastoinkäyminen lentokoneiden kanssa heti aamuyhdeksältä ja iltapäivällä molemmat tornit räjähtivät pölyksi sortuen niille sijoilleen. Ilman pankkien tietokoneita ei uutta pankkijärjestelmää voinut aloittaa.

Tornien sortumistarina on muuten erittäin suosittu salaliittoteoria, että teräsrakenteiset tornit eivät tuosta vaan sortuisi vain tulipalon seurauksena, vaan tornit räjäytettiin jostain syystä. Joka tapauksessa noin 3000 ihmistä kuoli ja Yhdysvallat aloitti sodan terrorismia vastaan. Jos salaliittoteoriat ovat ihan uusi aihe itselle, tästä on hyvä aloittaa. Materiaalia on olemassa paljon.

Mutta takaisin NESARAan. Mitä NESARA-laki sitten muuttaa?

– Nollaa kaikkien kaikki luottokortti- ja pankkivelat koska tulee uusi kvantti-rahajärjestelmä. (QFS)
– Poistaa tuloveron. Oikeastaan kaikki verotus loppuu, vain uusille ei-välttämättömille tuotteille tulee liikevaihtovero. Käytetyillä esineillä, ruoalla, lääkkeillä ei ole veroa hinnassa.
– Seniorikansalaisille enemmän etuja.
– Palauttaa perustuslain kaikkiin tuomioistuimiin, tämän myötä tuomarit ja lakimiehet saavat lisäkoulutusta aiheesta.
– Järjestää uudet presidentin– ja kongressinvaalit 120 päivän kuluessa NESARAn ilmoitetusta aloituksesta. Väliaikainen hallitus peruuttaa kaikki kansalliset hätätilat ja palauttaa maan takaisin perustuslain piiriin.
– Uusi kvantti-vaalijärjestelmä estää kaiken vaalivilpin
– Luo uuden valtiovarainministeriön (Treasury) ja uuden valuutan, joka perustuu kultaan, hopeaan ja platinaan
– Poistaa keskuspankkijärjestelmän (Federal Reserve) joka oli yksityisomisteinen pankki, jolta valtio lainasi kaiken käytössä olevan rahan. Siirtymäkauden aikana SWIFT-järjestelmä toimii vielä vuoden 1.10.2021 asti, jotta kaikki keskuspankin setelit voidaan poistaa rahan tarjonnasta.
– Palauttaa taloudellisen yksityisyyden
– Lopettaa kaikki Yhdysvaltain aggressiiviset sotatoimet maailmanlaajuisesti
– Luo maailmanrauhan
– Vapauttaa valtavia summia rahaa humanitäärisiin tarkoituksiin
– Vapauttaa yli 6000 patenttia jotka on kielletty ja/tai salattu, mukaanlukien vapaaenergia-, antigravitaatio- ja ääniparannuslaitteet.

GESARA on sama, mutta maailmanlaajuisesti. Global Economy Security And Reformation Act. Salaliittoa tai ei, tämä kaikki on jo alkanut ja Valtamedia tuleekin vielä palaamaan aiheeseen!

By B. Susi

2 thoughts on “NESARA/GESARA Mitä meidän tulee tietää?”
  1. Tästä olis tosiaan kiva kuulla lisää. Mitäs mieltä, kun Suomessa nyt jatkuvasti pankeilla huoltokatkoja liittyykö mitenkään tähän?

  2. Ei liity. Huoltokatkot liittyvät pankkien aivan normaaleihin IT:n ylläpitotarpeisiin, kun viruspäivitykset ja järjestelmien versionostot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *