Yhdysvaltain uusi raha-, talous- ja henkilöintijärjestelmä Quantum Financial System (QFS) on presidentti Trumpin myötä ilmestynyt monien salaliittoteoreetikkojen huulille ja sormille!

Tuota järjestelmää on korviimme tulleiden tietojen mukaan jo ajettu sisään, jonka johdosta (myös Suomessa? Nesara vain Yhdysvalloissa, Gesara koko maailmassa) pankkien toiminnoissa on ollut katkoksia ja niitä tulee vielä lisää.

Kvanttiraha tulee olemaan täysin turvallinen ja mahdoton väärentää, kerrotaan.

NESARA eli National Economic Security And Reformation Act, laki kansantalouden turvasta ja uudistuksesta, on presidentti  Bill Clintonin sekä Yhdysvaltojen  kongressin salassa laatima laki.

Tuo lakiuudistus tulee pitämään sisällää Shaini Goodwinin ylläpitämän nesara-sivuston mukaan seuraavat muutokset:

Luottokorttivelat ja asuntolainat annetaan anteeksi pankkien ja hallituksen tekemistä petoksista.

Verovirasto ja tuloverotus lopetetaan. Tilalle kiinteä myyntivero uusille, ei-välttämättömille hyödykkeille tuloksi valtiolle.

Perustetaan hallituksen pankkijärjestelmä, johon liitetään keskuspankki ja uudet arvometallit, jotka toimivat valuuttajärjestelmän kantana.

Perustuslaki palautetaan voimaan.

Nykyinen hallinto erotetaan ja hallinnon korvaa perustuslakia noudattava NESARA-presidentti ja varapresidentti kunnes uudet vaalit pidetään 120 vuorokauden sisällä.

Vaatii tilapäisen presidentin julistavan ”Rauhan”, jotta kansainväliset pankkiuudistukset sujuvat helposti; lopettaa Yhdysvaltain vihamieliset sotatoimet välittömästi.

Kun katsomme presidentti Trumpin rauhansopimuksia, FEDin kansallistamista, opiskelijoiden velkojen anteeksi antoja, helikopterirahan jakamista ympäri maailmaa, voimme selvästi havaita Yhdysvaltojen suunnan NESARAan päin.

Käsite GESARA on myös ilmestynyt NESARAn rinnalle ja huulille, sen sisältö on kuitenkin toistaiseksi vielä täysin auki…

Joten, Valtamedian toimitus tulee seuraamaan jatkossa hyvin tarkasti käsitteiden QFS, NESARA sekä GESARAn tulevia liikkeitä ja tapahtumia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *