CPS (lastensuojelupalvelu)-työntekijä ei noudata gag-järjestelmää (gag-sääntö rajoittaa tai kieltää tietyn aiheen esille nostamisen ja harkitsemisen jäsenillä, lainsäädäntö- tai päätöksentekoelimessä). vaan paljastaa väkivaltaisen lasten hyväksikäyttöringin valtion kasvatusjärjestelmässä.

Kirjoittanut Matt Agorist 13. syyskuuta 2019

Hänen ei pitäisi puhua tapauksesta gag-järjestelmän vuoksi, mutta se on tarpeen tässä tapauksessa siksi, että tiedot ovat elintärkeitä ja järjestelmä on perustuslain vastainen. Breene kertoi olleensa kuljettaja 5-vuotiaalle tytölle jonka perhehoito päättyi siihen, että hän joutui jatkuvasti hyväksikäytetyksi ja taisteli henkensä puolesta ICU (tehohoitoyksikkö):ssa järjestelmän byrokraattisen ”suojan” vuoksi.
Lapsi, jota oikeudenkäynnissä kutsutaan Jane Doeksi, mutta jonka oikea nimi on Devani, otettiin vanhemmiltaan, koska heillä oli päihdeongelmia. Äiti kamppaili riippuvuuden kanssa, kun valtio otti Devanin häneltä. Kuten aiemmin mainittiin, he veivät hänet vaikeasta tilanteesta ja heittivät painajaiseen, jossa häntä raiskattiin ja kidutettiin toistuvasti. Breenen tehtävänä oli ajaa Devani sijaiskodistaan 90 mailin päähän kahden tunnin valvotulle vierailulle vanhempiensa kanssa, joka viikko. Koska meno-paluu oli neljä tuntia, Breene vietti enemmän aikaa Devanin kanssa kuin hänen vanhempansa. Sijaiskodista, jossa Devani asui, tehtiin 36 ilmoitusta poliisille, mutta niitä ei koskaan tutkittu.
Breene sanoi olevansa hämmentynyt siitä, että vain kolme ihmistä pidätettiin lasten seksikaupan ja kidutusringin yhteydessä.  Haastattelun aikana Breene kertoo, kuinka hänet pidätettiin rauhanomaisesta mielenosoituksesta lasten hyväksikäyttöön liittyen, järjestelmän sisällä. Vuonna 2017 TFTP (triviaali tiedostojen siirtoprotokolla) raportoi Devanin tapauksesta ja sitä seuranneesta oikeusjutusta. Lapsen sijoittamisen jälkeen tytön biologinen äiti Michelle Tremor-Calderon alkoi parantaa omaa tilaansa. Ajatusten selkiytyessä, äiti Tremor huomasi, että hänen tyttärensä näytti heikentyvän valtion nimittämän kasvatusvanhemman – David Frodshamin hoidossa.

Sierra Vista, Arizona – Vaikka monet ajattelevatkin, että on jalo teko ottaa lapsia vanhemmiltaan lasten suojelemiseksi, liian usein poistetaan lapset huonosta tilanteesta ja heitetään heidät todellisen kauhuelokuvan kaltaiseen todellisuuteen. Lapset joutuvat kiduttaviin ja suorastaan sadistisiin tilanteisiin, joissa he päätyvät raiskauksen, kidutuksen ja jopa murhan kohteeksi. Beth Breen, Arizonan DCS:n entinen työntekijä, rikkoi hiljattain vaitiolonsa ja kertoi Luoteis-Liberty News -sivustolla kauhistuttavasta kohtelusta, jota nuori Devani-niminen tyttö joutui kokemaan, ja tämä tapahtui valtion kasvatusjärjestelmän käsissä.

Pelkästään vuonna 2017 NCMEC -järjestön CyberTipline, jonka avulla julkiset ja sähköiset palveluntarjoajat voivat ilmoittaa lasten seksuaalisen hyväksikäytön epäilyistä ja tapauksista, sai yli 10 miljoonaa ilmoitusta. (NCMEC on Kadonneiden ja hyväksikäytettyjen lasten kansallinen voittoa tavoittelematon järjestö, perustettu Yhdysvalloissa1984). NCMEC:n mukaan suurin osa näistä ilmoituksista liittyi seuraaviin: Ilmeinen lasten seksuaalinen hyväksikäyttö; kuvat, verkossa tapahtuva houkutteleminen, mukaan lukien ”seksuaalinen väärinkäyttö”, seksikauppa, lasten seksuaalinen häirintä. Muut hallitusjärjestöt ovat vahvistaneet tämän kauhistuttavan suuntauksen. Vuonna 2013 tehdyssä FBI:n 70 kaupungin valtakunnallisessa raidissa 60 prosenttia uhreista tuli sijaiskodeista tai ryhmäkodeista. Vuonna 2014 New Yorkin viranomaiset arvioivat, että 85 prosenttia seksikaupan uhreista oli aiemmin lastensuojelujärjestelmässä. Vuonna 2012 Connecticutin poliisi pelasti 88 lasta seksikaupasta; 86 oli lastensuojelujärjestelmästä. Yhtä huolestuttavaa kuin se tosiasia, että suurin osa seksikaupan käyneistä lapsista tulee järjestelmän sisältä, on se, että FBI havaitsi vuonna 2014 valtakunnallisesti, että monia seksikauppiailta pelastettuja kasvatuslapsia, ei oltu koskaan ilmoitettu kadonneeksi. Hyvinvointiviranomaiset, jopa korkeatasoiset valtion virkamiehet, ovat osallistuneet näihin perhehoidon väärinkäyttöskandaaleihin.

Kuten TFTP aiemmin kertoi, useat uhrit tulivat esiin ja syyttivät Seattlen pormestaria Ed Murrayta seksuaalisesta hyväksikäytöstä, heidän ollessaan lapsia Washingtonin lastenhoitojärjestelmässä.

Vuodelta 1984 peräisin olevissa asiakirjoissa todettiin myös, että syyttäjät nostivat rikosoikeudenkäynnin Murrayta vastaan, mutta monista syytöksistä huolimatta syytöksiä ei millään tavalla käsitelty. Snopes ja valtavirtamedia yrittävät yleensä tahrata niitä, jotka kiinnittävät huomiota tähän hyvin todelliseen lapsikauppaan, josta hallituksenkin tiedot osoittavat, kuinka vastuutonta tämä on. Vaikka verkossa on varmasti joitain teorioita, tosiasiat ovat riittävät. Kunnes tähän epidemiaan suhtaudutaan vakavasti, hallitus, tiedotusvälineet ja kaikki sen kieltävät pysyvät osallisina sen jatkamisessa. Aivan kuin näihin kauhistuttaviin lasten hyväksikäyttöön erikoistunut Michael Dolce huomautti viime vuonna, ”olemme perustaneet järjestelmän; Amerikkalaisten lasten seksiliikkeen”. Niin kauan, kuin valtamedia jatkaa tuhkarokon tai muun pelkoa levittävän sisällön kriisejä, tarjoavat he täydellisen suojan tämän järjestelmän ylläpitämiseksi.

Uusin julkaisu aiheesta löytyy seuraavasta lähteestä:

SPECTRUM NEWS STAFF NATIONWIDE

Julkaistu Syyskuu 7, 2020

Yhdysvalloissa on pelastettu 72 kadonnutta lasta; Indianassa, Ohiossa ja Georgiassa viime viikkojen aikana

NATIONWIDE – Yhdysvaltain viranomaiset ilmoittivat kahdeksan ”suuressa vaarassa” olleen kadonneen lapsen turvallisesta pelastamisesta Indianassa viikonloppuna osana ”Operation Homecoming” -operaatiota. Vastaavat toimet läheisissä osavaltioissa ovat johtaneet 72 lapsen pelastamiseen elokuun puolivälistä lähtien.

Indianan koordinoidut etsinnät, joihin kuului useita osavaltion- sekä paikallisia virastoja, johti yhden epäillyn pidättämiseen. ”Liittovaltion tutkijat koordinoivat IMPD: n ja NCMEC: n kanssa kahdeksan suuren uhan alla kadonneen lapsen palauttamista, minkä seurauksena yksi aikuinen pidätettiin syytettynä, mukaan lukien rikokset, jotka liittyvät vanhempien sieppaamiseen, pelotteluun, aseiden hallintaan ja vapausrangaistukseen.”, lausunnossa luettiin osittain. ”Näiden 6-17-vuotiaiden lasten katsottiin olevan yksi riskialttiimmista ja haastavimmista palauttamistapauksista alueella, joka perustuu korkeisiin riskitekijöihin, kuten seksikaupan uhriksi joutuminen, lasten hyväksikäyttö, seksuaalinen hyväksikäyttö, fyysinen hyväksikäyttö ja lääketieteelliset tai mielenterveysolosuhteet”.

Lapset luovutettiin Indianan osastolle. Lisätietoja tapauksesta ei ole julkaistu. ”Sheriffit ovat sitoutuneet auttamaan valtiota ja paikallisia virastoja etsimään ja palauttamaan vaarassa olevia kadonneita lapsia estääkseen heidän joutumisensa väkivallan ja hyväksikäytön rikosten uhreiksi”, sanoi Indianan eteläisen piirin Yhdysvaltain sheriffi Dan McClain pelastuksen jälkeen. ”Viesti, jonka haluamme välittää kadonneille lapsille ja heidän perheilleen, on se, että käytämme kaikkia käytettävissä olevia resursseja löytääksemme teidät.”
Elokuun loppupuolella Yhdysvaltain viranomaiset ilmoittivat, että samanlainen isku Ohiossa, jota kutsutaan nimellä ”Operation Safety Net”, palautti 25 kadonnutta lasta kahden ensimmäisen viikon aikana, ja operaatio on edelleen käynnissä.

Viranomaiset ovat pelastaneet 72 lasta keskilännessä kolmessa erillisessä operaatiossa elokuun puolivälistä lähtien. Indianan ”Kotiinpaluu” -operaatio johti kahdeksan ”erittäin uhatun” lapsen turvalliseen pelastamiseen. Ohion ”Operation Safety Net” johti 25 lapsen pelastamiseen kahden ensimmäisen viikon aikana  ja Georgian ”Operation Not Forgotten” johti 39 lapsen pelastamiseen.

”Nämä ovat lapsia, joita on väärinkäytetty, laiminlyöty. Jotkut osallisina ihmiskauppaan ”, sheriffi Pete Elliott kertoi paikalliselle Clevelandin asemalle WOIO. ”Jotkut löysimme Miamasta, Floridasta. Meillä on Bedford, Bedford Heights, West Side, East Side, Akron, Mansfield ja niin edelleen … Yritämme tehdä osamme. Monet näistä lapsista on kirjattu sairaalaan sen jälkeen, kun olemme pelastaneet heidät, joten suhtaudumme jälleen tähän erittäin vakavasti. ” Vain muutama päivä ennen kuin Ohio ilmoitti operaationsa onnistumisesta, 39 kadonnutta lasta, mukaan lukien eräät väitetyt seksikaupan uhrit, otettiin talteen kahden viikon Georgian operaation jälkeen. ”Operation Not Forgotten” -tapahtuma metrolla Atlantassa ja Maconissa johti 25 lapsen pelastamiseen, 13 muun turvaamiseen  ja yhdeksän ihmisen pidätyksiin väitetyistä rikoksista, jotka liittyivät seksikauppaan, vanhempien sieppauksiin, rekisteröidyihin seksirikollisten rikkomuksiin, huumeisiin ja aseisiin, hallussapito- ja vapausrangaistuksiin. Aloitteeseen osallistuivat Yhdysvaltain Marshals-palvelu, Kadonneiden ja hyväksikäytettyjen lasten kansallinen keskus sekä Georgian osavaltio ja paikalliset virastot. Kadonneiden lasten katsottiin olevan yksi riskialttiimmista ja haastavimmista pelastusoperaatioista alueella, joka perustui seksikaupan, hyväksikäytön, seksuaalisen hyväksikäytön, fyysisen hyväksikäytön ja lääketieteellisten tai mielenterveysolosuhteiden viitekehyksiin, Yhdysvaltain Marshals Service kertoi lehdistötiedotteessaan.

”Seksikauppa voi olla monella tapaa piilotettu rikos – joka elää varjoissa”, Georgian oikeusministeri Chris Carr sanoi torstaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa. ”Jos voimme pelastaa yhden lapsen väärinkäytöksistä tai seksikaupasta, olemme tehneet työmme. Ja tämä operaatio teki sen monille, monille lapsille. ” Muissa tapauksissa lapset sijoitettiin lainvalvontaviranomaisten pyynnöstä heidän hyvinvointinsa varmistamiseksi. Tutkijat pystyivät vahvistamaan jokaisen lapsen sijainnin henkilökohtaisesti ja varmistamaan lapsen turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Lasten ikä vaihteli 3-17-vuotiaiden välillä, ja he olivat olleet kateissa kahdesta viikosta kahteen vuoteen. Jotkut heistä olivat haluttomia poistumaan kodeistaan, joista heidät löydettiin, mikä virkamiesten mukaan tapahtuu usein lasten tai nuorten kanssa, jotka joutuvat toistuvasti seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi. Yhdysvaltain Marshals-palvelun johtaja Donald Washington sanoi, että maassa kadonneista yli 421 000 lapsesta 91% harkitsee pakenevansa, ja noin kuudesosasta tulee todennäköisesti seksikaupan uhreja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *