Entinen valkoisen talon pikakirjoittaja on huolissaan presidenttiehdokkaan Bidenin virkeydestä ja kyseenalaistaa hänen toimintaa.

”Amerikan täytyy tietää” -Mike McCormick

Bidenin entisen pikakirjoittajan mukaan edellinen varapresidentti on vain kuori entisestä.

Joe Bidenin entinen Valkoisen talon pikakirjoittaja kertoi ”The Ingraham Angle” -ohjelmassa, että demokraattien presidenttiehdokas on ”erilainen mies” kuin mies, jonka kanssa hän työskenteli neljä vuotta sitten. ”Hän ei ole tuntemani Joe Biden. Se on hänen entisen itsensä kuori”, Mike McCormick, joka työskenteli Valkoisen talon pikakirjoittajana 15 vuotta, ja entisen varapresidentin kanssa vuosina 2011-2017, kertoi ohjelman juontaja Laura Ingrahamille.

”Joe Biden on erilainen kaveri kuin hän oli aiemmin. Hänellä ei ole samaa elinvoimaa. Kuuntelin jokaista sanaa, jonka Joe Biden puhui”, hän selitti. Kirjan ”Joe Biden Unauthorized” -kirjan kirjoittaja sanoi, ettei hän ole nimitetty poliittinen henkilö, vaan neutraali tarkkailija, joka työskenteli presidenttien George W. Bushin, Barack Obaman, sekä yhden vuoden Donald Trumpin alaisena.

Presidentti Trump on tehnyt Bidenin mielenterveydestä osan kampanjaansa ja huomauttanut, kun hänen vastustajansa menettää ajatuksensa haastatteluissa tai käy läpi puheen.

”Loistava! Biden pakotetaan vihdoin ulos kellaristaan. Nyt voit nähdä, mitä siellä ”ylhäällä” tapahtuu. Hän saattaa harjoittaa ”rajoitettua” kampanjointia. Basement Biden ei enää pelaa hyvin kyselyissä! ”Trump twiittasi tiistaina.

Biden vastasi Trumpin kritiikkiin ja kertoi WHTM-TV: lle: ”Katso kuinka hän astuu ja katso kuinka minä. Katso kuinka juoksen ramppeja ylös ja hän kompastuu ramppeja alas. OK? Älä viitsi!”

McCormick kertoi kirjoittaneensa kirjan, koska ”Amerikan on tiedettävä monia asioita, jotka minä olen nähnyt”, ja lisäsi olevansa yllättynyt siitä, kuinka pitkälle 77-vuotias demokraattien presidentti ehdokas oli luisunut vuoden 2020 vaalien aikana. ”Kun näin hänen pitävän puheensa demokraattisessa kansalliskokouksessa, se ei ollut tuntemani Joe Biden”, hän sanoi. ”Se kaveri luki teleprompterilta, ja se oli melkein sanatarkasti, eikä hän ole koskaan tehnyt niin.”

Lähde, Fox News

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *