Eilen, 8. syyskuuta 2020 kansallisessa lainsäädännössä kumottiin COVID-toimenpiteet, antamalla kansalaisille mahdollisuus vastustaa; virkamiesten määräyksiä, jotka on asetettu yleisen oikeuden tuomioistuimissa.

Kirjoittaja: Kevin Annett

Kansalaisten edustajakokousten neuvosto antoi tänään lain, joka vastustaa kaikkia COVID-toimenpiteitä, jotka vaativat naamiointia, etäisyyttä, karanteenia ja rokotteita. Uuden NCCLA: n yleisen turvallisuuden lain määräyksen nro 09082020-A mukaan yritystä määrätä tällaisia ​​toimenpiteitä kanadalaisille pidetään rangaistavana rikoksena, ja se voi johtaa rikoksentekijän pidättämiseen ja oikeudenkäyntiin heidän asemastaan riippumatta. Kanadalaisia ​​kannustetaan vastustamaan aktiivisesti COVID-toimenpiteitä luottaen uuteen lakiin ja paikallisiin kansallisen lainsäädännön Sheriffeihin. Lain antoi National Council of Common Law Assemblies (NCCLA), joka yhdistää Kanadan tasavallan lainkäyttövaltaan yli neljäkymmentä tällaista edustajakokousta Kanadassa. NCCLA antoi myös pysyvyysmääräyksen kaikille hallituksen, poliisin ja terveydenhuollon virkamiehille. Siinä vaaditaan, että he eivät noudata COVID-toimenpiteitä ja noudattavat uutta lakia. ”Neuvosto on paljon demokraattisempi ja edustaa kanadalaisten tahtoa kuin parlamentti tai tuomioistuimet, jotka eivät ole vain suljettuja, vaan ovat siirtäneet vallan kouralliselle vastuuttomalle byrokraatille”, sanoi Kevin Annett, NCCLA: n toinen kokous . ”Vastuullisen hallituksen puuttuessa me ihmiset puolustamme itseämme yrityspoliisivaltiolta. Jokaisen kanadalaisen on nyt pantava täytäntöön tämä laki ja käytettävä sitä puolustamaan lapsiaan ja vapauksiaan ja kumottava tämä tyrannia, kun he vielä pystyvät. ”Julkaistu 8. syyskuuta 2020 Kanatan tasavallan lainkäyttövaltaan kuuluva NCCLALisätietoja NCCLA: sta osoitteesta, Councilofassemblies@protonmail.com sekä osoitteesta www.republicofkanata.ca. Kanatan tasavaltaan (www.republicofkanata.ca) Voit ottaa yhteyttä: republicofkanata@gmail.com Lisätietoa: www.bbsradio.com/herewestand. Julkaissut 8. syyskuuta 2020 Kanatan tasavallan lainkäyttövaltaan kuuluva NCCLA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *