Kalifornian yliopisto (UC) on yksi monista Yhdysvalloissa, joka on ilmoittanut influenssarokotuksen olevan pakollinen kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle. Aikaisemmin rokote on ollut vapaaehtoinen ja jokainen on saanut itse valita ottaako sen, vai ei.
Influenssarokote on otettava marraskuun 1. päivään mennessä. Yliopiston mukaan se on ”ennakoiva toimenpide joka suojelee UC:n yhteisöä – ja suurta yleisöä – ja lievittää tulevina vuosina odotettavissa olevia terveydenhuollon vakavia taakkoja syksyisin ja talvisin influenssan ja COVID-19 johdosta.”

Johtuen kasvavasta määrästä todisteita jotka osoittavat, etteivät rokotteet ole täysin turvallisia kaikille – saati edes täysin turvallisia – Children’s Health Defence  puheenjohtajansa Robert F. Kennedy Jr:n johdolla on nyt haastamassa Kalifornian yliopistoa oikeuteen.
RFK Jr kertoo:
”Tohtori Janet Napolitano, UC:n väistyvä johtaja, on sitä mieltä että pakolliset influenssarokotukset ”vähentävät mahdollisuutta saada COVID-tartunta.”
Tosiasiassa nykyiset tutkimukset viittaavat kuitenkin siihen, että influenssarokotteet todellisuudessa lisäävät koronavirustartunnan riskiä.”Tammikuussa 2020 tehdyssä Yhdysvaltain Pentagon-tutkimuksessa (Wolff 2020) havaittiin, että influenssarokote LISÄÄ Koronaviruksen riskiä 36%. ”Influenssarokotuksen saaminen voi lisätä muiden hengitystievirusten riskiä; ilmiö tunnetaan nimellä virusinterferenssi. Rokoteperäinen virusinterferenssi liittyi merkittävästi koronavirukseen.” Robert F. Kennedy Jr korostaa.

Monet muut tutkimukset viittaavat hengitystieinfektioiden, mukaan lukien koronaviruksen, lisääntyneeseen riskiin influenssarokotuksen jälkeen.

Vuonna 2018 tehdyssä tutkimuksessa (Rikin et al 2018) havaittiin, että influenssarokotteet lisäävät muiden akuuttien (ei-influenssa) hengitystiesairauksien, mukaan lukien koronaviruksen, riskiä lapsilla

Vuonna 2011 tehdyssä australialaisessa tutkimuksessa (Kelly et al 2011) havaittiin, että influenssarokotteet kaksinkertaistivat virusperäisten keuhkoinfektioiden riskin.

Vuoden 2012 Hong Kongin tutkimuksessa (Cowling et al 2011) havaittiin influenssarokotteiden lisäävän ei-influenssaperäisten hengitystieinfektioiden riskiä 4,4 kertaiseksi.

Vuonna 2017 tehdyssä tutkimuksessa (Mawson et al 2017) todettiin, että rokotetut lapset kärsivät keuhkokuumeesta 5,9 kertaa todennäköisemmin kuin rokottamattomat ikäisensä.

”Children Health Defence on tietoinen päinvastaisesta tutkimuksesta jonka Gunther Fink et al julkaisi vasta viime kuussa. Raportissa näyttää siltä, että influenssarokotteet voivat olla ennnaltaehkäiseviä koronavirusta vastaan. Brasilian väestön tutkimuksessa on kuitenkin monia epäilyttäviä selittämättömiä tuloksia, mukaan lukien 47% kuolleisuus tutkittavien keskuudessa, mikä herättää lukuisia vastaamattomia  kysymyksiä tämän tutkimuksen metodologiasta ja pätevyydestä. UC-kampusten ei pitäisi kannustaa influenssarokotteen ottamiseen ennenkuin meillä on yksiselitteinen tiede joka tukee tehokkuutta COVID-19 vastaan” Robert F.Kennedy Jr sanoo.

On huomioitava, että Wolffin yllä mainittu koronavrustutkimus ei sisällä COVID-19:ta, vaan koronaviruksia, jotka ovat olleet liikkeellä jo ennen tämän uuden koronavirusepidemian puhkeamista.

Robert F.Kennedy Jr:n mukaan tapaus on tärkeä, koska nyt edetään sen oletuksen pohjalta, että influenssarokotteet estävät influenssatapaukset, COVID-19 – tapaukset ja auttavat suojelemaan ihmisiä, mikä on rokoteteollisuuden selkäranka. Edetään myös oletuksella, että rokotteet ovat täysin turvallisia ja tehokkaita kaikille.”Ongelmana on, etteivät nämä oletukset vastaa suurta osaa tiedoista, joita on julkaistu vuosien varrella influenssarokotteesta.” Kennedy toteaa.

Tohtori Alvin Moss, lääkäri ja Länsi-Virginian Yliopiston lääketietellisen  korkeakoulun professori kertoo influenssarokotteesta seuraavasti:

”Influenssarokote on rokote, joka aiheuttaa eniten haittoja tässä maassa. Influenssarokoteita annetaan kaikista rokotteista vain 40% mutta rokotehaitoista maksettavista korvauksista menee 60% influenssarokotehaittoihin. Suhteeton määrä haittoja liittyy juuri influenssarokotteeseen. CDC:n tilastot osoittavat että tänä vuonna rokotteen teho on 48% joten se ei ole edes kovin tehokas. Mitään näyttöä influenssarokotteen tehosta yli 65-vuotialle ei ole olemassa. Joten monet asiat, mitä amerikkalaisille on kerrottu rokotuksista, eivät todellakaan perustu tieteeseen.”

By B. Susi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *