Vain viikko siitä, kun Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump astui virkaansa, hän allekirjoitti lain maailmanlaajuisen huume- ja ihmiskaupan kitkemiseksi!
Hän kutsui sitä jopa sodaksi.
Tuosta päivästä alkaen ihmiskaupan rinnalla alkoi näkyä uusi käsite – Adrenokromi.
Kun asiaa tutkii, huomaa Presidentti Trumpin puhuneen asiasta jo kauan ennen kuin hän edes asettui ehdolle presidentiksi. Jo vuonna 2012 hän oli huolissaan lasten veren myymisestä, joka liittyi hyvin vahvalta osin ihmiskauppaan.
Adrenokromi on tuskaisen, kauhusta kärsivän ihmisen verestä eristetty aine, jolla on niin huumaavia kuin nuorentavia vaikutuksia.
Tuo LSD:n ja kokaiinin sekoituksen kaltaisen päihdetilan kokeminen -yhdessä nuorentavan vaikutuksen kanssa-  on tullut monelle niin ylitsepääsemättömän tärkeäksi, ettei sen valmistustapa ole heitä häirinnyt.
Nyt tuota sotaa on käyty lähes neljä vuotta ja Trumpin mukaan 96% Yhdysvaltoihin suuntautuvasta ihmiskaupasta on saatu tyrehtymään.
Arviolta 200 000 suljettua pidätysmääräystä on annettu vuosien aikana, ja nyt tuota vyyhtiä on ryhdytty purkamaan.
Trump palkkasi viime elokuussa 300 tuomaria lisää tulevia oikeudenkäyntejä varten.
VALTAMEDIA tulee myöhemmin uutisoimaan myös näistä käsittämättömistä rikoksista, jotka pääsääntöisesti koskevat niin Hollywoodin -, kuin  uskonnon -, talouden -, viihteen -, urheilun – ja politiikan eliittiä sekä monarkiaa.
Sent with ProtonMail Secure Email.
2 thoughts on “Adrenokromi, eliitin huume!”
  1. Adrenokromi tosin on ihan tavallinen lääkeaine jota käytetään päivittäin sairaaloissa ihan reilusti ja jota saa apteekista reseptillä. Käytetään pintaverisuonien supistamiseen esim. leikkausten aikana.
    Eikä maksa paljoa. Tälläinen kidutusmurha-tyyppinen adrenokromin hankinta olisi siis melko vaivallosta sekä myös tietysti vaarallista myös hankkijalle itselleen, koskapa siitä saisi luultavimmin murhasyytteen.
    Huumausainekäyttö on Gonzokirjalija Hunter S Thompsonin mielikuvitusta hänen fiktionaalisessa romaanissaan ”Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa”.

    Mutta ei sillä, hyvä tarinahan tuo on, netissä levitettäväksi. Totta se kumminkaan ei ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *